Sinds 2002 voorzien wij onze klant van advies in relatie tot hun LED projecten. Dit advies is zeer uiteenlopend van aard. Hieronder noemen we een aantal voorbeelden. Hoewel dit een goed beeld geeft is het zeker geen volledige opsomming. Mocht u graag advies willen in relatie tot uw project dan nodigen wij u uit contact te zoeken met ons. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0252-623162.

 

Volledig project advies.

In dit geval zijn wij volledig betrokken bij het ontwerp en voorgang van het project. Wij geven advies welk product het beste past in het wensen en eisen pakket. Dit advies kan betrekking hebben op het soort verlichting, de gewenste armaturen, kleurwaardes, wattages, benodigde volumes, backup systemen en wat verder nog meer bij een dergelijk project noodzakelijk is.

 

Ook kunnen wij advies geven over het gebruik van sensoren als bewegings- en lichtschakeling sensoren, mogelijkheden tot actieve dimming en andere opties om nog meer energie te besparen.

LED Panelen tekst 

Ontwikkeling maatwerk product

Doordat wij al jaren beschikken over een eigen team in China hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van toeleveranciers. Hierdoor kunnen wij de meest uiteenlopen producten snel laten fabriceren. Naast het ontwerp en de fabricatie laten wij natuurlijk ook alle producten voorzien van de juiste certificaten. Van het basis CE keurmerk tot certificering door SGS, TUV of indien gewenst een Europese certificering organisatie. Mede hierdoor zijn wij in staat om hoogwaardige LED projecten voor grotere projecten volledig op maat te laten maken. Op basis van een wensen en eisen pakket wordt eerst gekeken naar wat er precies benodigd is. Technisch, de hoeveelheid en kleur licht en de benodigde voorzieningen.

Op basis daarvan wordt een project voorstel gedaan en gekeken naar de daadwerkelijke productie. Vervolgens worden er proefmodellen gefabriceerd voor een "Life" test. Als deze goed verloopt wordt er geproduceerd.

        

            

 

Neon-Flex op maat

Wij hebben de unieke mogelijkheid onze Neon-Flex lijnen geheel op maat te confectioneren. Naast het gewenste type, buiging en lengte betekent dit ook dat we op een aantal manieren af fabriek de connectoren kunnen bevestigen. Dit doen we op de spuitgiet machine waardoor een 100% waterdichte aansluiting kan worden geproduceerd. Dat geld vanzelfsprekene ook voor de endcap. De aangegoten kabels kunnen tevens op maat worden geleverd.

Het grote voordeel hiervan is:

1)   Geen gepriegel tijdens de montage

2)   Geen tijdverlies of lastige assemblage van losse connectoren

3)   Gegarandeerd goede aansluiting. Dus geen slechte contacten of dat soort problemen

4)   100% waterdichte oplossing. Het meest voorkomende probleem bij Neon-Flex montages

5)  De mogelijkheid om de aansluitkabel er aan diverse kanten uit te kunnen laten komen. Dat betekent een volledig onzichtbare aansluiting indien gewenst.

     

 

Neon-Flex volledig geprefabriceerd in een logo of afbeelding.

Met name voor de signing industrie bieden wij de mogelijkheid om Logos en teksten volledig op maat en volledig aan elkaar gegoten in diverse kleuren te laten produceren. Dit geeft een fantastisch resultaat en is een volledige vervanging voor de traditionele Neon.

Dit moet echter in de productie direct gebeuren voor het beste resultaat en de mooiste overgangen.

Wij helpen u dan ook graag met uw ontwerp.